Ağırlama endüstrisinde verimlilik yönetimi
tarafından
 
Taner, Bahar. yazar

Başlık
Ağırlama endüstrisinde verimlilik yönetimi

Yazar
Taner, Bahar. yazar

ISBN
9786053332367

Yazar Ek Girişi
Taner, Bahar. yazar

Basım Bilgisi
2.baskı

Fiziksel Tanımlama
xix, 185 sayfa ; 24 cm.

Genel Not
Bibliyografya.

İçerik
Verimlilik Nedir, Nasıl Ölçülür? Fiziksel Çalışma Şartlarında Verimlilik İyileştirme İş Etüdü ile Verimlilik İyileştirme Kapasite Düzenleme Stratejileri ile Verimlilik İyileştirme İnsan Kaynağının Yönetiminde Verimlilik İyileştirme Zaman Yönteminde Verimlilik İyileştirme Kurumsal Sosyal Sorumluluk ile Verimlilik İyileştirme.

Özet
Hizmet sektörü kapsamında yer alan ve başlıca örneklerini konaklama işletmeleri, yiyecek içecek işletmeleri, havayolları işletmeleri, hastaneler, catering ve benzeri kuruluşların oluşturduğu ağırlama işletmeleri ise gerek gelirlere katkıları, gerekse yarattıkları istihdam nedeniyle ülke ekonomilerinde ayrıcalıklı bir yere sahiptir. Ağırlama Endüstrilerinde Verimlilik Yönetimi, başta ağırlama işletmeleri kapsamındaki turizm işletmeleri olmak üzere çeşitli işletmelerde yönetici konumunda görev yapmak üzere eğitim gören turizm işletmeciliği öğrencilerine yönelik olarak yıllar boyunca verilen derslerin birikimi olan bir kaynaktır. Kitapta işlenen konulara, konaklama işletmeleri ve yiyecek içecek işletmeleri ağırlıklı olarak diğer ağırlama işletmelerinden de örnekler verilerek güncel uygulama boyutu kazandırılmasına özen gösterilmiştir.

Konu Başlığı
Hospitality industry.
 
Ağırlama Endüstrisi.
 
Government productivity.
 
Verimlilik yönetimi.


LibraryMateryal TürüDemirbaşYer NumarasıDurumu / Lokasyon / İade Tarihi
Ekonomi KütüphanesiKitapEKOBKN0002400658.515 TAN 2015Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon