Dünya zeytin ansiklopedisi.
Başlık
Dünya zeytin ansiklopedisi.

ISBN
9788401619441

Fiziksel Tanımlama
479 sayfa : resim, fotoğraf, grafik, tablo ; 31 cm.

İçerik
Evrim ve tarihçe -- Zeytinin biyoloji ve fizyolojisi -- Entansif yetiştiricilikte genetik husular ve çoğaltma teknikleri -- Yetiştirme teknikleri -- Zeytinde tarım teknikleri ve zeytinyağının özellikleri -- Zirai mücadele, çevrenin ve ürünün korunmasında metotların geliştirilmesi -- Yağ üretimi ve depolama teknolojisi -- Sofralık zeytin işleme teknolojisi -- Beslenme ve biyolojik değer -- Ekonomik görünüm ve ticaret politikası -- Zeytinyağı ve sofralık zeytinlerin pazarlaması -- Zeytin sektöründe milli mevzuat ve politikalar -- Uluslararası zeytinyağı ve sofralık zeytin anlaşması ve uluslararası zeytinyağı konseyi.

Özet
Bu çalışma, zeytin yetiştiriciliği ve zeytin işlemeciliği ve zeytin işlemeciliği sahasındaki genel ve global son bilgilerin ilk kez bir araya getirilmesini sağlamıştır

Konu Başlığı
Olive -- Encyclopedias.
 
Zeytin -- Ansiklopediler.
 
Olive oil -- Encyclopedias.
 
Zeytinyağı -- Ansiklopediler.
 
Olive industry and trade -- Encyclopedias.
 
Zeytin endüstrisi ve ticareti -- Ansiklopediler.
 
Olive oil industry -- Encyclopedias.
 
Zeytinyağı endüstrisi -- Ansiklopediler.


LibraryMateryal TürüDemirbaşYer NumarasıDurumu / Lokasyon / İade Tarihi
Ekonomi KütüphanesiReferans KitaplarEKOBKN0004543REF 641.303 DUN 1998Büyük Kitaplar