Dünya zeytin ansiklopedisi.
Başlık
:
Dünya zeytin ansiklopedisi.
ISBN
:
9788401619441
Fiziksel Tanımlama
:
479 sayfa : resim, fotoğraf, grafik, tablo ; 31 cm.
İçerik
:
Evrim ve tarihçe -- Zeytinin biyoloji ve fizyolojisi -- Entansif yetiştiricilikte genetik husular ve çoğaltma teknikleri -- Yetiştirme teknikleri -- Zeytinde tarım teknikleri ve zeytinyağının özellikleri -- Zirai mücadele, çevrenin ve ürünün korunmasında metotların geliştirilmesi -- Yağ üretimi ve depolama teknolojisi -- Sofralık zeytin işleme teknolojisi -- Beslenme ve biyolojik değer -- Ekonomik görünüm ve ticaret politikası -- Zeytinyağı ve sofralık zeytinlerin pazarlaması -- Zeytin sektöründe milli mevzuat ve politikalar -- Uluslararası zeytinyağı ve sofralık zeytin anlaşması ve uluslararası zeytinyağı konseyi.
Özet
:
Bu çalışma, zeytin yetiştiriciliği ve zeytin işlemeciliği ve zeytin işlemeciliği sahasındaki genel ve global son bilgilerin ilk kez bir araya getirilmesini sağlamıştır
Konu Başlığı
:
Olive -- Encyclopedias.
Zeytin -- Ansiklopediler.
Olive oil -- Encyclopedias.
Zeytinyağı -- Ansiklopediler.
Olive industry and trade -- Encyclopedias.
Zeytin endüstrisi ve ticareti -- Ansiklopediler.
Olive oil industry -- Encyclopedias.
Zeytinyağı endüstrisi -- Ansiklopediler.
Library | Materyal Türü | Demirbaş | Yer Numarası | Durumu / Lokasyon / İade Tarihi |
---|
Ekonomi Kütüphanesi | Referans Kitaplar | EKOBKN0004543 | REF 641.303 DUN 1998 | Büyük Kitaplar |