Zeytin ve zeytinyağının anayurdu
tarafından
Ünsal, Artun, 1942- yazar
Başlık
:
Zeytin ve zeytinyağının anayurdu
Yazar
:
Ünsal, Artun, 1942- yazar
ISBN
:
9789751933492
Yazar Ek Girişi
:
Ünsal, Artun, 1942- yazar
Fiziksel Tanımlama
:
139 sayfa : resim, harita, fotoğraf ; 33 cm.
Özet
:
Zeytinin ve zeytinyağının yüzyıllardır sürmekte olan önemi ve özelliği, günümüzde gittikçe daha anlaşılır hale gelmektedir. Bu özel meyve ancak dünyanın belirli bölgelerinde yetişmektedir. Bu ülkeler de esas olarak Akdeniz kıyısında yer almaktadır. Türkiye bu şanslı ülkelerden biri olup, zeytin üretiminde Avrupa Birliği'nden sonra ikinci sırada gelmektedir
Konu Başlığı
:
Zeytinyağı -- Türkiye.
Olive oil -- Turkey.
Zeytinyağı endüstrisi ve ticareti -- Türkiye.
Olive oil industry and trade -- Turkey.
Zeytinyağı endüstrisi -- Türkiye.
Olive oil industry -- Turkey.
Aşçılık, Türk
Cooking, Turkish
Library | Materyal Türü | Demirbaş | Yer Numarası | Durumu / Lokasyon / İade Tarihi |
---|
Ekonomi Kütüphanesi | Kitap | EKOBKN0008040 | 641.3463 UNS 2003 | Büyük Kitaplar |