Zeytin ve zeytinyağının anayurdu
tarafından
 
Ünsal, Artun, 1942- yazar

Başlık
Zeytin ve zeytinyağının anayurdu

Yazar
Ünsal, Artun, 1942- yazar

ISBN
9789751933492

Yazar Ek Girişi
Ünsal, Artun, 1942- yazar

Fiziksel Tanımlama
139 sayfa : resim, harita, fotoğraf ; 33 cm.

Özet
Zeytinin ve zeytinyağının yüzyıllardır sürmekte olan önemi ve özelliği, günümüzde gittikçe daha anlaşılır hale gelmektedir. Bu özel meyve ancak dünyanın belirli bölgelerinde yetişmektedir. Bu ülkeler de esas olarak Akdeniz kıyısında yer almaktadır. Türkiye bu şanslı ülkelerden biri olup, zeytin üretiminde Avrupa Birliği'nden sonra ikinci sırada gelmektedir

Konu Başlığı
Zeytinyağı -- Türkiye.
 
Olive oil -- Turkey.
 
Zeytinyağı endüstrisi ve ticareti -- Türkiye.
 
Olive oil industry and trade -- Turkey.
 
Zeytinyağı endüstrisi -- Türkiye.
 
Olive oil industry -- Turkey.
 
Aşçılık, Türk
 
Cooking, Turkish


LibraryMateryal TürüDemirbaşYer NumarasıDurumu / Lokasyon / İade Tarihi
Ekonomi KütüphanesiKitapEKOBKN0008040641.3463 UNS 2003Büyük Kitaplar